Beste ouders

Hebben jullie interesse voor onze school, dan raden wij jullie aan een bezoekje te brengen.  Liefst na het maken een afspraak omdat wij graag voldoende tijd voor jullie vrijmaken.
(059/266 847 – 0498/932 614 of via directeur@arnoldusschool.be)

Een inschrijving gebeurt op het secretariaat. Breng de SIS-kaart van jullie kind mee aub.

Ook persoonlijke gegevens kunnen die dag meegedeeld worden! Hoe meer we weten van jullie kind (gewoonten, allergie, gezondheidsproblemen, leefmilieu buiten de school, taal,…) hoe beter we zijn/haar reacties en gedragingen kunnen begrijpen en hoe beter we hem/haar kunnen begeleiden in zijn/haar ontwikkeling.

Gescheiden ouders kunnen beiden op de hoogte gehouden worden van informatie van de school, indien dit schriftelijk wordt aangevraagd.

Het schoolreglement kan je via deze website raadplegen.