Bevraging noodopvang

Beste ouders

Zonet werd onderstaande bevraging rondgestuurd via mail.

Beste ouders

De beste maatregel om het Coronavirus tegen te gaan, is omzo weinig mogelijk mensen op school te ontvangen.

Daarom heeft de overheid beslist om alle lessen op te schorten en te voorzien in noodopvang.

De school zorgt voor herhalingsbundels via mail, oefeningen op Bingel, …   Het is van het grootste belang dat de kinderen niet in vakantiemodus gaan.

Zoals vermeld is de school open voor NOODOPVANG!

Dat wil zeggen: enkel voor die kinderen waarvoor er geen gepaste opvang mogelijk is!  (ouders die werkzaam zijn in de zorgsector en bij politie of die enkel beroep kunnen doen op mensen die behoren tot de risicogroep)

Bedankt om deze voorzorgsmaatregelen strikt na te leven en enkel de noodopvang te gebruiken als het echt niet anders kan !

Mag ik jullie vragen om via deze weg (directeur@arnoldusschool.be) te laten weten of u al dan niet beroep zal doen op de noodopvang tijdens de eerste week van 16 tot en met 20 maart. Op deze manier kan ik zorgen voor een goede organisatie op school.

Willen jullie jullie mailbox in de gaten houden aub?  Let op: wie een hotmailadres heeft kijkt best in de spam of bij ongewenste mail.

Indien je niets hebt ontvangen, neem contact op met mij.  Waarschijnlijk beschikken wij dan niet over het juiste mailadres.

Met vriendelijke groet

Vera Verlinde