Om de spanning er in te houden, zal ik de kilometerstanden niet meer publiceren tot en met 25/05. Ik neem wel nog telkens een foto als bewijs. Wie naar het Festival komt, zal te horen krijgen of ik het gehaald heb of niet, alsook hoeveel de actie heeft opgeleverd.

Vandaag 2 ritten. Om 17.00u fietsten Mathis en zijn mama mee en ook Micheline van bus Luc. Proficiat aan Mathis. Hij deed het voortreffelijk.
Om 18.30u startte de tweede rit. Deze keer met heel veel volk. 2 mama’s en 1 papa, 2 oma’s en mensen die ik niet ken maar die het project willen steunen. TOF! Een oma had vriendinnen meegebracht en mijn dochter maakte reclame op haar werk, waardoor een collega van haar ook deelnam. Allemaal HARTELIJK BEDANKT !
Wie nog wil deelnemen… er zijn nog 2 ritten van 10 km en 1 van 40 km.
Morgen 16/05 om 16.30u (10 km voor kinderen met ouder of grootouder)
Zaterdag 18 mei om 10.00u (10 km voor kinderen met ouder of grootouder)
Woensdag 22 mei om 14.00u (40 km)