Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij zijn een dynamische groep ouders die zich inzetten om, samen met de directie, allerhande initiatieven uit te werken om geld te verzamelen zodat wij jaarlijks iets in de school kunnen veranderen. Denk aan de nieuwe fietsjes welke vorig jaar geschonken werden of aan de nieuwe stoelen en banken dit jaar. Ook kunnen wij allerhande verbeterpunten aanbrengen aan de directie om het welzijn van al onze kinderen te verbeteren.

De ouderraad bestaat uit een aantal vaste leden welke zich engageren om de meeste vergaderingen bij te wonen en zich als vrijwilliger opstellen op de talrijke evenementen op de school doorheen het jaar. Zij zijn zo een beetje de motor achter bijvoorbeeld het halloweenfeestje, het carnavalfeestje, het mosselsouper, enz….

Uiteraard is het bijna onmogelijk dit alles bol te werken met enkel de vaste leden als vrijwilliger en bestaat de ouderraad dus ook uit de occasionele leden. Dit zijn de leden die meestal niet aanwezig zijn op de vergaderingen maar die zich wel opstellen als vrijwilliger op de verschillende evenementen.